2009-05-26

Björkaån i Söndags

Vi var 5 man som samlades på morgoen för en dags fiske. Nästan direkt så kunde vi se hur det vakade på en liten strömnacke och vi skickade iväg gruppens junior för att smyga på fisken. Det lyckades helt utmärkt och ganska snart så var dagens första öring bärgad, inte stor men dock. I akvariet så infann sig det traditionella ställningskriget och Kent C missade en fin fisk. Det började regna och lunchen kom som ett välbehövligt avbrott.



Som vanligt en burk sill per man. Nästan tre kilo nypotatis gick åt så alla verkade vara hungriga. Viktor kunde inte hejda sig utan han stack ner till ån för att fiska gädda på ett ställe där vi hade sett en hyfsad fisk tidigare på dagen. Första kastet med en 4-Play wobbler och fisken var fast. Vi fick slita oss från paltkoman och ta oss ner för att assistera.



Efter lunch så var fisken i gång i akvariet och Gert missade en del fina påslag men tyvärr så ville ingen sitta kvar. Kent fick en liten ganska långt upp. Vi bröt för fika vid åttatiden, Kent skulle köra MC, grabbarna ville ut en runda till men märkte att klockan hade blivit för mycket.

Jag tackar alla deltagare för en trevlig dag, snart är det dags för årets bonus, att vada över till trädridån och plocka alla satta flugor.

Inga kommentarer: