2010-04-26

Bornholm, dag 3

Sista dagen inleddes med sovmorgon och städning av lägenheten på Gudhjem feriepark. Den ena bilen drog direkt till "Rastepladsen" och vi beslutade för att leta upp ett par platser på sydkusten. Vi missade "Svenskehavn" genom att bara köra förbi och fortsatte mot Broens udde där vi hittade ett fint rev och lagom grumligt vattten. Efter en timmes fiske så såg jag att Gert hade fisk på och att han landade en fin öring på ca 60 cm.


Vi hade gärna fortsatt men tiden började göra sig påmind så vi beslutade att dra norröver. Vi missade ett par kända platser och beslutade att dra till "Rastepladsen" direkt. Efter att ha kört fel två gånger så hittade vi äntligen fram till den mytomspunna platsen. 20 år sedan vi fiskade här för första gången. Fin sträcka med en blandning av sand och stenbotten. Grabbarna i den andra bilen var kvar och dom hade fiskat sig lite söderut. Olle hade tappat en fisk, annars var det inget att rapportera om. Lite för fint väder med solsken och svag vind.





Halva trollingtävlingen verkade vara med på färjan hem och vi kunde konstatera att de flesta båtekipagen var värda mer än halvmiljonen. Hur enkelt är det då att vada runt med ett spö på kusten.

1 kommentar:

wijnands sa...

You got too much free time on your hands buddy! :-)

Looks like a nice place