2012-05-21

Klubbtur, del 1

Vi var 5 man som samlades på lördag morgon, väderprognosen var bra och det var bra läge eftersom det hade varit ganska risigt väder dagarna innan. Tyvärr långt till Danicakläckning men god chans på hyfsat fiske ändå.

Som vanligt blev akvariet samlingspunkten och det vakade faktiskt en del fisk. Vi missade ett par påslag annars var det lugnt.

Ola kom och hälsade på framåt lunch och vi fixade till den traditionella sill-lunchen. Alla lät sig väl smaka och efter åt så spred vi ut oss längs fiskesträckan igen.

Thomas var den enda som inte hade varit i akvariet på förmiddagen men nu var han först på plats. Ganska snart så vakade en öring och den behövde inte trugas alltför mycket innan den högg. Mats var i faggorna och det tog lite tid innan han fattade att Thomas drillade fisk. Till slut så ordnade det sig och vi fick några fina bilder på en vacker öring innan den fick gå tillbaks.

Trevligt fiske och nästan alla hade kontakt med fisk. Det varma vädret i veckan kan kanske borga för att vi får i gång danicakläckning tills nästa gäng anländer.

Inga kommentarer: