2008-05-08

Sugen på egen ö? Hanö till salu






(Saxat ur Dagens Industri)
Uppdaterad 2008-05-08 15:16

Sugen på att köpa en ö? Nu finns chansen. Hela ön Hanö utanför Listerlandet i Blekinge är till salu. Prislapp: Mellan 5 och 10 miljoner kronor. Svensk Fastighetsförmedling bjuder ut ön till försäljning genom ett anbudsförfarande i en stor annons på torsdagen.

Fastigheten Hanö 1:76 omfattar 193 hektar. Detta innebär hela ön förutom den bebyggda delen och fyranläggningen.Ön ägs av flera personer som nu vill sälja."Det är ju inget vanligt radhus vi säljer, säger mäklaren Sven-Robert Kroon vid Svensk Fastighetsförmedling i Kristianstad till SVT:s Blekingenytt.För Kristianstadsbladet berättar samma mäklare samtidigt om sin värdering av bolaget. "Det är alltid farligt att uttala sig om priset när man säljer på anbud, som jag gör men min högst personliga uppfattning är att värdet är mellan 5 och 10 miljoner kronor", säger han till tidningen.

2 kommentarer:

Thomas sa...

Det verkar ju som en bra affär nu när vi sålt båten. Vi har väl haft en del ränta på dom pengarna. Jag menar med det fina fiske som önbjuder har vi snart kapitalet tillbaka. Tänk vad priset på torsk går upp.

IIB sa...

Stor tomt men inget hus, troligtvis får man inte bygga något heller. Mycket sten för pengarna.