2008-03-25

Skottland 1

Då var vi framme i Skottland där snöstormarna mötte oss på flygplatsen. Kanske inte vad man tänkt sig när man kom hit. Söndagen spenderades med att ta sig till Cragganmore och River Spey. Vi hade inga problem att somna men eftersom man var ruggigt sugen så vaknade vi flera timmar innan fisket startade kl. 9.00.






Gillien Robert och vår kompis Malcolm mötte oss vid Thulcan D-beat med att beskylla oss för att ha tagit med oss vintern till Skottland. Fast önskade oss samtidigt välkomna till Spey. Det tog inte lång tid för Mats att få första springern. Han fick även en andra fisk under dagen som vi lovat vår kock på hotellet att han ska få tillaga.







Trots snöstormarna så var vi nöjda efter första dagens fiske som vi hade i sällskap med 2 gubbar från Carron-lines där den ena av dem dessutom var Europa mästare i casting. Det syntes.




Idag har vädret varit bättre. Det snöade endast på fm och nu under em kunde man känna solen värma ansiktet. Det blev tyvärr inga fiskar springers idag. Endast två tappade och vi får väl intala oss att det var "kelt" (besor) så känns en tappad fisk inte så farlig.

Tight lines...

1 kommentar:

Tord Andreasson sa...

Tjusigt... kan trösta dig med att vädret är om något ännu sämre här hemma.